Autoescuela Jonia, Villajoyosa, Marina Baixa, La Vila Joiosa, Autoescola

Benvinguts a Autoescuela Jonia

Benvinguts a Autoescuela Jonia

Autoescuela Jonia és una empresa familiar amb una amplia experiència en el sector. Els milers d'alumnes que han estat amb nosaltres des dels nostres inicis, al voltant de 1992, ens avalen. El nostre objectiu és oferir un servei de qualitat; per aquest motiu, sempre busquem d'amillorar les nostres instal•lacions. A més, no ens hem d'oblidar dels nostres professors, altament qualificats ni tampoc dels nostres vehicles, adquirits únicament i exclusiva per les seues prestacions i la seua manejabilitat. Tot açò és imprescindible perquè aconseguisques els teus objectius de la manera més senzilla, ràpida i econòmica possible.

La Nostra Filosofia

El treball, constància, ordre i disciplina és el factor de l'èxit de la nostra empresa. Som una empresa que ens esforcem dia a dia per donar als nostres clients el millor de nosaltres a fi de brindar-li un bon ensenyament i cordial atenció i així copar totes les seves necessitats. Estem disposats a emprar tot el nostre potencial, coneixement i qualitat humana per complir els nostres objectius.

Valors

Les pautes de conducta i els principis fonamentals que guien el comportament d'AUTOESCUELA JONIA són:

· Transparència
El tracte amb els nostres clients és obert i sincer; prioritzem la veritat i la humanitat en les nostres relacions.

· Comunicació
Sempre estem disposats a escoltar i atendre les necessitats dels nostres alumnes que ens permeten millorar dia a dia.

· Actualització i Innovació
Les normes de tràfic canvien constantment, no obstant això, ens mantenim constantment actualitzats i busquem la innovació.

· Flexibilitat
Les nostres solucions s'adequen a les necessitats i els requeriments de cadascun dels nostres alumne.

· Diversió
Fem el nostre treball amb molt gust i per convicció, i això és el que projectem. En el treball, abordem les nostres obligacions amb afany i entusiasme.

Certificado de Calidad, SGS
© 2024 Autoescuela Jonia. Tots els drets reservats  |  Avís Legal  |  Contacte
disseny:: dommia